Schrijf U in voor de exclusieve voetbalstage voor meisjes tijdens de zomer in Leuven Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Maryan Mahieu   
zaterdag, 30 juni 2012 09:13

Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 juli 2012 is er een VFV-Voetbalstage in Leuven exclusief voor voetballende meisjes van 6 tot en met 16 jaar.

 


De Voetbalfederatie Vlaanderen vzw organiseert in samenwerking met de sportdienst Leuven een voetbalstage EXCLUSIEF voor meisjes. Zij zullen begeleid worden door gediplomeerde vrouwelijke trainers Stephanie Gosiau en Tamara Cassimon, op dit moment assistent-bondscoach van het succesvolle Belgische nationale vrouwenteam. Bovendien zullen ook Niki De Cock en Heleen Jaques, die allebei al in het buitenland aktief waren en op dit moment ook deel uitmaken van het Belgische nationale vrouwenteam, aanwezig zijn.

Het wordt dus een keitoffe voetbalstage EXCLUSIEF voor meisjes met de spirit van FUN, FORMATION en EDUCATION die zal doorgaan van maandag 23 tot en met vrijdag 27 juli 2012 op het Jeugdvoetbalcentrum Bruineveld in Kessel-Lo voor alle voetballende meisjes (ook zij die nog niet eerder voetbal hebben gespeeld) van 6 tot en met 16 jaar.

De kostprijs hiervoor is 80,50 euro.

Hierbij inbegrepen zijn:
- Elke dag training van 9 tot 16 uur in groepjes van 12;
- Foto, T-shirt, diploma;
- Verzekering;
- Opvang van 8u tot 9u en van 16u tot 17u;

INSCHRIJVEN KAN VIA EMAIL NAAR:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Indien U niet over een emailadres beschikt aarzel dan niet om CONTACT op te nemen via 0474/66.50.92. Alle bijkomende inlichtingen betreffende de voetbalstage ontvangt U per email.